Despre noi

Specialiștii auto AA Auto Repair asigură reparația și întretinerea completă a sistemului de ventilație pentru toate mărcile și modelele de vehicule.

Suntem specializați în întretinerea preventivă și repararea ventilatoarelor de habitaclu, lucrând cu dvs. pentru a economisi timp și bani, prelungind durata de viață a componentelor și sistemului de ventilație al mașinii, împiedicand adesea reparații neașteptate cu costuri ridicate. Un partener de încredere în comunitate, misiunea noastră este oferim servicii de reparații climatizare auto de calitate și de încredere. Suntem aici pentru a vă ajutăluați decizii în cunoștință de cauză, cu încrederea vehiculul dvs. se află în mâinile profesionale și capabile ale personalului nostru calificat.

Tehnicienii noștri sunt dedicațiurmărească cele mai noi tehnologii în repararea sistemului de ventilație/climatizare auto. Promisiunea noastră este de a menține un nivel expert de calificare și cunoștințe actuale în lumea complexă, în continuă schimbare, a vehiculelor de înalta tehnologie. Pentru a oferi acest nivel de servicii, trimitem în mod regulat tehnicienii la o formare continuă.

Suntem mândri am servit clienți din toată țară în locația noastră actuală în ultimii opt ani și în calitate de companie din 2007, oferind reparații complete ale sistemului de ventilație auto, cu integritatea și grijă pe care le meritați.

Cateva statistici interesante

Numerele vorbesc de la sine

0
Cilenti multumiti
0
Ani de experienta
1000
Lucrari efectuate