Reparatii Aeroterme Auto

Aeroterme Auto/Ventilatoare Habitaclu

Aeroterme Auto/Ventilatoare Habitaclu

Reparatii Aeroterme Auto Ventilatorul de habitaclu scoate zgomote ciudate, scartaie sau nu mai porneste? Rezolvam orice problema aparuta la aeroterma / ventilatorul de habitaclu al autoturismului dvs, intr-un timp foarte scurt.

Aeroterma Auto – Alege originalul! La cele mai bune preturi din Bucuresti. Cu o experienta in industria auto de peste 14 de ani, profesionistii ASV Auto vor repara si curata ventilatorul de habitaclu al masinii dvs, pentru a functiona ca unul nou.

Reparatii Aeroterme Auto
Reparatii Aeroterme Auto

Aeroterme Auto/Ventilatoare Habitaclu

 

Majoritatea service-urilor auto din Romania va vor recomanda sa cumparati un ventilator de habitaclu nou, nu si noi. Ventilatorul de habitaclu este o piesa care se poate reconditiona, pentru a functiona ca unul nou. Asadar, nu este nevoie de investitii suplimentare, decat  pentru a repara ventilatorul de habitaclu, la un pret rentabil cu tot cu manopera.

Va sfatuim sa nu inlocuiti aeroterma auto existenta (defecta) cu una achizitionata de la un centru de dezmembrari auto. Exista riscul sa cumparati una la fel sau intr-o stare mai rea decat cea pe care o aveti deja sau sa apartina unei masini cu postul de conducere pe partea dreapta.

Daca nu doriti repararea aerotermeii si optati pentru achizitionarea unui ventilator de habitaclu nou,  va recomandam sa le evitati pe cele after-market si sa cumparati originalul. Aerotermele de habitaclu after-market sunt slab calitativ si exista riscul sa functioneze doar cateva luni.

La Service-ul nostru  reparatia ventilatorului de habitaclu dureaza intre 2-3 ore (demontat- reparat- montat), la o masina unde accesul la aeroterma se face usor. La anumite modele auto, unde accesul la ventilatorul de habitaclu este limitat, manopera + reparatia poate dupa pana la 8 ore. Reparatia beneficiaza de garantie!

Reparatii Aeroterme Auto
Reparatii Aeroterme Auto
Reparatii Aeroterme Auto
Reparatii Aeroterme Auto

 

 

 

 

 

 

 

Aeroterme Auto/Ventilatoare Habitaclu

 

Cel mai frecvent simptom al unui rezistor al aerotermei auto defect este atunci cand ventilatorul de habitaclu functioneaza doar la viteza maxima setata si nu functioneaza la viteze mici. La unele modele auto, modulul de turatie al aerotermei defect, poate face ca ventilatorul de habitaclu sa nu mai functioneze corect.In majoritatea cazurilor, rezistenta termica a aerotermei se defecteaza din cauza coroziunii sau supraincalzirii. Uneori, rezistenta mecanica la rotatia ventilatorului, determina un curent electric excesiv care poate supraincalzi si poate deteriora prematur rezistorul ventilatorului de habitaclu. De exemplu, acest lucru se intampla atunci cand paleta ventilatorului este blocata de un obiect strain, sau cand rulmentii motorului sunt uzati / gripati iar aeroterma nu mai functioneaza in parametrii corecti.

Modul trepte
Modul turatie aeroterma Renault megane 3

Aeroterme Auto/Ventilatoare Habitaclu

Daca rezistenta s-a ars, ventilatorul va functiona numai la cea mai mare viteza / treapta. Siguranta termica se arde atunci cand aeroterma nu mai functioneaza in parametrii corecti.

Inlocuirea rezistentei termice/modul trepte fara sa verificati si aeroterma auto la un centru specializat, riscati sa se arda din nou. Pentru a asigura functionarea corecta a ventilatorului de habitaclu, siguranta termica trebuie sa functioneze corect sau altfel s-ar putea sa ajungeti fie fara flux de aer din ventilator, fie ventilatorul dvs. va fi blocat pe o singura viteza, mai exact pe treapta 4.

REPARATII VENTILATOARE DE HABITACLU

A&A Auto Repair este situat pe Intrarea Vrabiei, nr.1, sector 5, Bucuresti. Sevice-ul de Reparatii Aeroterme Habitaclu functioneaza doar pe baza de programare. Mecanicii nostri profesionisti, lucreaza cu simtul raspunderi si va pot solutiona orice problema aparuta la sistemul de climatizare al masinii dvs.

Reparatii Aeroterme Auto / Ventilatoare de Habitaclu programari la: 0729.129.037 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.