Magazin Servicii Auto

Magazin Servicii Auto

Tractari Auto la cele mai bune preturi, incepand de la 90 lei. Profesionistii Remorcari Auto ASV va stau la dispozitie 24 din 24, cu servicii de TRACTARE AUTO in Bucuresti si Ilfov. De asemenea, va putem ajuta cu diverse servicii de tractare auto si in afara judetului.

Tractarea AUTO incepe din momentul discutiei telefonice cu clientul. In care ne spune despre ce avarie sau problema este vorba. Intotdeauna incercam sa aflam locatia exacta a autoturismului. Sau o facem in drum spre client pentru a castiga timp.

Din momentul apelului telefonic, sfatuim clientii sa puna in functiune luminile de avarie. In cazul in care acestea mai functioneaza si nu exista vreo defectiune electrica.

De asemenea, ii sfatuim sa instaleze pe carosabil, in fata/spatele autoturismului, pe aceeasi banda de circulatie, triunghiurile reflectorizante. Distanta acestora este de cel putin 30m de autoturism. Astfel sa poata fi observate din timp de ceilalti participanti la trafic care se apropie de vehiculul avariat.

Tractari Auto

Un alt aspect important este ca pasagerii sa astepte in afara masinii acestora si sa astepte sosirea Autospecialei noastre. Imediat ce aceasta a ajuns, ei vor putea urca in masina de tractari. Odata ce autovehiculul lor a fost preluat si asigurat. Avem grija intotdeauna ca masina tractata sa nu fie avariata si de noi, cum am auzit ca s-a mai intamplat in cazul altor companii. Alegem cel mai eficient si sigur mod de ridicare pe Autoplatforma a acesteia.

Masina este tractata pe platforma cu ajutorul troliului electric din dotarea autospecialei. Acesta are un cablu din otel, cu diametrul de 10 mm si o putere de tractiune de pana la 7 t.

Ulterior, asiguram toate cele 4 roti ale masinii. Pentru asta se folosesc chingi speciale pentru fixarea anvelopelor de platoul autoplatformei. Ele sunt perfect proiectate pentru strangerea permanenta a vehicului. Dar si pentru protectia acestuia pe tot parcursul deplasarii.

Ashville Cars Trans ofera un mod calm si prudent de condus. Siguranta clientilor si a masinii transportate este cel mai important factor pentru noi. De acest proces de ridicare al masinii se ocupa doar profesionistii nostri.

De la infiintare am cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii. Si am devenit un concurent important pe piata de TRACTARE AUTO din Bucuresti si imprejurimi.

Ne dorim sa ne satisfacem toti clientii si partenerii, prin servicii de tractare auto de cea mai inalta calitate. Printre care enumeram: tractari auto, remorcari, transport diverse, reparatii aeroterme auto, etc.