Află mai multe

Aeroterma / Ventilatorul de habitaclu scoate zgomote ciudate, scârțâie sau nu mai pornește? Rezolvăm orice problemă apărută la aerotermă/ventilatorul de habitaclu al autoturismului dvs., într-un timp foarte scurt.

Reparații Aeroterme/Ventilatoare Habitaclu la cele mai bune prețuri din București. Cu o experiență în industria auto de peste 20 de ani, profesioniștii AA Auto Repair vor repara și curată ventilatorul mașinii dvs., pentru a funcționa ca unul nou.

Majoritatea service-urilor auto din România vă vor recomandă să cumpărați o AEROTERMĂ nouă, nu și noi.

Aeroterma este o piesă care se poate repara și curată, pentru a funcționa ca una nouă. Așadar, nu este nevoie de investiții suplimentare, decât acea investiție pentru a repara ventilatorul de habitaclu.

Sugestia noastră este să nu înlocuiți aeroterma existentă (defectă) cu una achiziționată de la un centru de dezmembrări auto. Există riscul să cumpărați una la fel sau într-o stare mai rea decât cea pe care o aveți deja sau să aparțină unei mașini cu postul de conducere pe partea dreapta.

Dacă optați pentru achiziționarea unei aeroterme noi, vă recomandăm să le evitați pe cele after-market și să cumpărați originalul.

Reparația ventilatorului de habitaclu se efectueaza in ziua programarii. Reparația beneficiază de garanție!
Domeniul nostru de activitate, ne face să fim răspunzători, profesionali, prompți, îndrăzneți și curajoși. Astfel putem face față cu brio oricărei situații.

Ne dorim să satisfacem toți clienții și partenerii, prin reparații de climatizare auto de cea mai înalta calitate.

Service-ul nostru de Climatizare Auto funcționează doar pe baza de programare. Mecanicii noștri profesioniști, lucrează cu simțul răspunderi și vă pot soluționa orice problema apărută la sistemul de ventilatie al mașinii dumneavoastră.

 

Pentru programari sunati la :

ACUM dispunem și de Reparații Electroventilatoare

PROBLEME DE RĂCIRE ​
Reparații Electroventilatoare – O defecțiune a ventilatorului de răcire, o defecțiune a releului saua circuitului de comandă este o veste proastă, deoarece poate permite motorului să se supraîncalzeasca. La modelele care au turație variabilă a ventilatorului, motorul se poate supraîncalzi și dacă turația ventilatorului nu crește atunci când este nevoie de răcire suplimentară. Ventilatorul poate funcționa, dar funcționează doar cu viteză mică, care poate să nu fie suficient de eficientă pentru a preveni supraîncălzirea motorului.

Majoritatea service-urilor auto din România vă vor recomandă să cumpărați un ventilator de radiator nou, nu și noi. Ventilatorul este o piesă care se poate recondiționa, pentru a funcționa ca unul nou. Așadar, nu este nevoie de investiții mari, decât aceea de reparare a ventilatorului de radiator sau aer condiționat.

Recomandăm clienților noștri repararea electroventilatorului existent sau înlocuirea sa cu unul recondiționat. Dacă optați pentru un ventilator de radiator nou, vă recomandăm să le evitați pe cele after-market și să cumpărați originalul. Vă oferim reparație completă a ventilatorului de radiator (demontat/reparat/montat).

AA Auto Repair  este un service auto dedicat, unde puteți înlocui sau repara electroventilatorul, ventilatorul de habitaclu, alternatorul sau electromotorul mașinii dumneavoastră, situat pe Intrarea Vrabiei nr.1, sector 5, București

Pentru programări sunați la: